Bisnes Shopee : Pena Hijau - Hijaukan Bumi Allah ♡ Alkhudhri.com

JomShopping

topup yes
Topup Yes Prepaid
14 Aug 2021
logo altel
Topup Altel
15 Aug 2021

Bisnes Shopee

RM100.00

Tiap-tiap bulan asyik habis duit kat shopee je..! Apa kata kita “TUKAR”? Sekarang ni.. kita cuba pula buat duit kat shopee! Mari Saya Tunjukkan Cara, Bagaimana Bisnes Shopee Mampu Menjana Sale 4 Angka Seminggu Walaupun Secara Sambil-Sambilan Je!

Buy Now

SKU: KJBS2108 Categories: , Tags:
Share, Follow & Like :
Description

Assalammualaikum & salam sejahtera!.

Ya! Sekarang ni.. siapa je yang tak tahu pasal shopee? Shopee sekarang ni….. dah jadi website no 4 yang paling ramai dilawati oleh rakyat Malaysia pada setiap bulan!

Saya yakin, anda juga salah seorang daripadanya! Termasuklah saya! Saya pun sama…. ho ho ho! Boleh kata, setiap bulan.. mesti ada je barang yang saya beli dari shopee!

Maklumlah… kat shopee tu… sebut je barang apa yang kita nak? Dari sekecil-kecil barang seperti butang baju… hinggalah kepada sebesar-besar barang seperti TV, Mesin basuh dan juga peti ais! Semuanya ada dijual kat shopee tu!

Rugilah.. Kalau Sekadar Jadi Pembeli Sahaja Kat Shopee tu..! Shopee ni sebenarnya adalah sebuah marketplace! Dalam bahasa mudah.. ia macam sebuah pasar! Tapi pasar secara online la!

Dekat pasar, mestilah ada pembeli dan juga penjual kan! Jadi, rugilah kita kalau setiap kali kita ke pasar.. kita hanya sekadar jadi pembeli sahaja!

Apa kata kita tukar? .. Kita tukar jadi penjual dan kita buat duit pula dengan apps Shopee tu?

Kalau sebelum ini, anda dah pernah menjual di FB atau Instagram… itu lebih mudah! Anda dah ada barang.. sekarang.. cuma perlu letak je barang-barang anda tu kat shopee! Anda hanya perlu letak gambar produk, letak maklumat produk dan letak harga! Siap! Kalau ada orang yang berminat.. mereka akan terus tekan butang order, bayar dan beli!

Tak perlu lagi pegang phone 24 jam sebab nak layan “bakal-bakal” customer kat Whatsapp yang belum tentu pun nak beli! Fuh… Letih!

Shopee…Pasaraya Terbesar Di Malaysia!

Jika anda dapatkan ebook Bisnes Shopee ini hari ini juga! Saya akan berikan anda 3 ebook BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi ilmu anda untuk berniaga di Shopee!

3 Buah Ebook Bonus Special!.
BONUS #1 : JUAL PRODUK TANPA PESAING
BONUS #2 : 7 CARA PROMOSI SECARA PERCUMA!
BONUS #3 : STUDY CASE : 2 STRATEGI NIAGA TANPA MODAL DI SHOPEE!

EXTRA BONUS! – FB GROUP SUPPORT

Penulis : John Jenin

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bisnes Shopee”

Login

Lost your password?

Create an account?

close

Enjoy this blog? Please spread the word :) TQ