Rahsia 1688 : Pena Hijau - Hijaukan Bumi Allah ♡ Alkhudhri.com

JomShopping

bisnes tudung
Rahsia Bisnes Tudung
31 Jan 2022
rumah lelong
Rahsia Rumah Lelong
4 Feb 2022

Rahsia 1688

RM100.00

Hello Bos! Tengah Cari Supplier Barang Murah-Murah Ke? Sini Saya Tunjuk Lubuk Supplier “HOT!” Punya! Boleh Borong Secara Online Je!

Buy Now

Share, Follow & Like :
Description

Antara perkara-perkara penting di dalam ebook ini ialah…

  • Teknik nak cari barang dengan betul dan mudah. Ya! Nak cari barang pun ada teknik dia! Kalau bos main taip sahaja nama barang tu kat website tu, selalunya, hasil yang dipaparkan tidak banyak sebab kebanyakkan nama barang adalah dalam bahasa cina! Jadi saya ajarkan beberapa teknik yang padu supaya bos boleh jumpa barang yang bos nak tu dengan harga yang lebih murah!
  • Cara nak check supplier! Boleh caya ke tak supplier tu? Macam mana nak check? Ada saya sharekan caranya!
  • Saya bongkarkan agen terbaik yang bos boleh guna! Agen ni memang boleh percaya dan sangat profesional! Gerenti barang yang bos order selamat sampai!
  • Saya bagi sikit tips & teknik cara nak menjual barang yang bos dah borong dan dah sampai depan pintu rumah bos!
  • Apa yang lagi best! Semua benda diatas.. bos boleh buat dengan hanya menggunakan smartphone sahaja! Tak perlu dah nak pakai PC atau laptop!

Special bonus!

  1. Special Bonus #01 : Panduan Market Research
  2. Special Bonus #02 : Kajian Kes

Bonus Tambahan (+RM20)

  1. 26 Siri Video (10 Video Cara Borong Guna Phone + 16 Video Cara Borong Guna Komputer)
  2. 12 Video tutorial borong jersi secara online dari China

Penulis : Nigel Ong

Reviews 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rahsia 1688”
close

Enjoy this blog? Please spread the word :) TQ