Rahsia Mudah Lulus Temuduga Kerajaan

JomShopping

ane rahsia rumah lelong
Rahsia Rumah Lelong
15 Nov 2010
ane bisnes air balang
Bisnes Air Balang – Jana 7K Sebulan Dengan Jus Buah-Buahan
21 Mar 2016

Rahsia Mudah Lulus Temuduga Kerajaan

(4 customer reviews)

Pakej panduan lengkap untuk lulus temuduga kerajaan dengan mudah!

RM40.00

Buy Now

SKU: KJ-20150406-JJ-RTK Categories: , Tags:
icon follow us

Rahsia Mudah Lulus Temuduga Kerajaan | Tahniah diucapkan kerana anda dah lepas satu level untuk bekerja sebagai penjawat awam. Tapi masa sesi temuduga ni lah salah satu penentu anda diterima atau pun tidak dalam position yang telah dimohon.

Mungkin ada yang first time dapat temuduga dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), malah ada juga yang berkali-kali pergi pun masih juga tak lulus-lulus.

Yelah, bukan senang tau nak lulus temuduga sebab dalam beratus ribu permohonan yang dibuat, hanya 3.2% sahaja yang akan dipilih!

Dahsyat, kan?

Sebab tu kalau nak pergi temuduga SPA ni, tak boleh bergantung kepada nasib dan luck sahaja. Ada tips dan rahsia dia! Kena ada ilmu dan tahu tips dia.

Mana nak dapat ilmu tu? Hah.. Anda boleh dapatkan dalam e-book “Rahsia Mudah Lulus Dalam Sesi Temuduga Kerja Kerajaan“!

Berikut adalah antara isi kandungan, manfaat serta kelebihan yang bakal anda perolehi melalui pembacaan ebook ini :

  • 11 rahsia berjaya dalam temuduga kerja kerajaan
  • 9 kriteria calon temuduga yang dipilih dalam temuduga kerajaan
  • Persediaan sebelum, semasa dan selepas menghadiri temuduga kerja kerajaan
  • Pendedahan Teknik “Competency Based Interview (CBI)” yang perlu diketahui oleh calon-calon temuduga kerja kerajaan
  • 31 tips mudah untuk berjaya dalam temuduga kerja kerajaan
  • Adab temuduga dan etika pakaian yang PERLU dan ELAKKAN semasa menghadiri temuduga kerajaan
  • 4 proses temuduga kerja kerajaan dalam bentuk grafik yang mudah difahami
  • 20 contoh soalan berserta jawapan yang popular di kalangan panel temuduga
  • 115 tambahan soalan-soalan temuduga supaya anda lebih bersedia dan yakin
  • 6 Rahsia yang perlu anda ketahui dan lakukan untuk berjaya dalam temuduga kerajaan
  • Do” dan “don’t” yang perlu anda ketahui bagi menghadiri temuduga kerajaan
  • Dan banyak lagi pendedahan dan pembongkaran yang boleh membantu anda membuat persediaan menghadapi temuduga supaya anda layak dipilih untuk berkhidmat dalam perkhidmatan awam dalam temuduga kerja kerajaan.

Tak mahal mana pun.. RM40 je! Apalah sangat RM40 tu kalau nak dibandingkan dengan gaji yang anda akan perolehi sampai pencen nanti!

Cepat dapatkan ebook panduan ni supaya anda ada kelebihan berbanding calon lain.. yang selalu fikir.. mereka sudah hebat dan tak perlukan apa-apa ilmu & persediaan untuk hadapi temuduga.

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Penulis

Jud Jamil

Ketua Unit Sumber Manusia agensi kerajaan


Ingin dapatkan senarai buku & ebook yang lain? Boleh klik pautan berikut : Senarai Buku & Komik
Penulis

Jud Jamil

Penerbit

Klikjer Publishing

4 reviews for Rahsia Mudah Lulus Temuduga Kerajaan

  1. Husna

    Sangat mudah untuk difahami dan ianya dapat menyelesaikan beberapa persoalan yang tidak dapat saya selesaikan sebelum ini.

    Saya jugak berasa semakin yakin dengan beberapa jawapan yang bakal di jawab nanti ketika sesi temuduga berlangsung.

  2. Maziah Mohd Isa

    Ebook yang sangat- sangat bermanfaat, bila ada ebook rahsia temuduga ni, saya rasa lebih yakin sebab sudah ada persediaan awal.

  3. Adilah

    Saya telah membeli e-book ini sekitar bulan Jun 2022 dan hasilnya, saya telah mendapat jawatan yang diidamkan daripada calon simpanan kepada staf tetap pada bulan Disember 2022. Terima kasih kerana menyediakan maklumat yang sungguh lengkap.

  4. Clifford Mokujin

    Saya telah membeli ebook ini dan banyak tips yang boleh dapat dari ebook ini. Semoga saya lulus temuduga nanti… terima kasih!

    Dengan ebook ini membuatkan saya lebih bersedia untuk menjawab soalan-soalan yang akan disoal nanti..

Add a review
Rahsia Mudah Lulus Temuduga Kerajaan
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more