HARAM Tukar Kerajaan Sedia Ada Di Kelantan : Pena Hijau

HARAM Tukar Kerajaan Sedia Ada Di Kelantan

20130203 husam musa najib 7 janji pm
7 Janji PM
3 Feb 2013
Misteri Pembunuhan Altantuya
18 Mar 2013
20130203 husam musa najib 7 janji pm
7 Janji PM
3 Feb 2013
Misteri Pembunuhan Altantuya
18 Mar 2013
icon follow us

Pesan kerana Allah & rasulNya, nasihat utk Islam, buat umat Islam,di Kelantan, HARAM menukar kerajaan yg memerintah kalian sekarang..
Tanpa menafikan wujud kekurangan yg berlaku dlm kerajaan sedia ada.
Ia adalah kelemahan yg kecil dan mampu diatasi kerana mudarat menjatuhkan kerajaan yg berusaha menegakkan Islam ini menjadi lebih bahaya bila naiknya pemimpin yg cenderung pd maksiat & kelalaian…

Pandangan Ustaz Zahazan bukan bersifat politik. Memang tidak dinafikan pemerintahan PAS di Kelantan ada kelemahan yang boleh diperbaiki dari masa ke semasa kerana Tok Guru & exco-exco beliau bukannya bersifat maksum seperti mana junjungan besar Nabi Muhammad SAW.
Namun bukan disebabkan kelemahan ini, rakyat Kelantan sanggup menukar pemerintahan PAS kepada pemerintahan yang bakal membawa lebih banyak perkara-perkara maksiat dan melalaikan sebagaimana yang berlaku di negeri-negeri lain.
Pentadbiran PAS di Kelantan baru berusia 22 tahun. Kalau diumpamakan dengan seorang lelaki, baru nak mencapai proses kematangan dalam hidup. Berbanding dengan pentadbiran yang dah berusia 55 tahun, patut-patut lah bertaubat.
LOVE ALLAH. LOVE MUHAMMAD.
alkhudhri
alkhudhri
Semoga artikel ini dapat memberi info kepada pembaca. Penulis sangat mengalu-alukan pembaca untuk memberikan komen, like atau kongsikan di mana-mana media sosial. Terima Kasih.
HARAM Tukar Kerajaan Sedia Ada Di Kelantan
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more