Kenangan Mengusik Jiwa : Pena Hijau
tuan guru hj muhammad bin ahmad al-kelantani
Haji Muhammad bin Ahmad Al-Kelantani – Tokoh Al-Quran
12 Feb 2020
Musim bunga dan luruh
Selamat Datang Musim Bunga Dan Luruh
1 Mar 2020
kenangan mengusik jiwa

kenangan mengusik jiwa

Kalau zaman dahulu kala.. benda ni boleh terbang melayang.. singgah atas kepala.. belakang badan.. betis.. dan kalau bernasib baik dapat pakai bedak free kat muka. yang mana pernah merasa benda ni tak berani nak report kat mak ayah masing-masing.. sebab dah tau mesti ada “tambahan” lain pulak.
Tapi zaman la ni, cedera sikit ja tubuh anak murid, cikgu-cikgu siap la ye.. Mak ayah zaman moden ni sayang pelik sikit. Nak jentik sikit pun tak boleh.
Share, Follow & Like :
alkhudhri
alkhudhri
Semoga artikel ini dapat memberi info kepada pembaca. Penulis sangat mengalu-alukan pembaca untuk memberikan komen, like atau kongsikan di mana-mana media sosial. Terima Kasih.
close

Enjoy this blog? Please spread the word :) TQ