Teknik SEBENAR Buat Duit Lumayan Dengan Shopee : Pena Hijau

Teknik SEBENAR Buat Duit Lumayan Dengan Shopee

hafal sifir
5 Sebab Mengapa Anak Sukar Untuk Menghafal Sifir
27 Jan 2022
bisnes shopee

Seperti yang korang tahu, nak jual produk di internet ni bukanlah sesuatu yang mudah, sebab banyak kos yang kena keluar TERUTAMANYA kos marketing produk. Itu belum masuk lagi kos buat produk sendiri, menguruskan pembungkusan & penghantaran. Memang boleh pening kepala! Tapi… Sebenarnya ada satu cara yang mana korang tak perlu keluar modal yang besar pun untuk memulakan bisnes online. Macam mana? JUAL kat Shopee!

Ya, kos menjual produk di Shopee adalah sangat minimum. Malah korang juga boleh jual produk orang lain secara dropship di Shopee,
dengan cara ni, korang tak perlu pening kepala nak fikir cara untuk hantar produk kepada pembeli. Semuanya akan diuruskan oleh supplier. Korang hanya perlu kira keuntungan je!

Apa yang perlu korang lakukan ialah :

  1. Mula mendaftar sebagai Seller
  2. Join lubuk-lubuk dropship yang lumayan
  3. Mula senaraikan produk-produk dropship tersebut di Shopee Store korang

Dan selepas itu, korang hanya perlu uruskan pembelian produk tersebut dengan supplier. Mereka akan uruskan semua penghantaran produk.

Mudah dan mengguntungkan!

Jika korang nak belajar sendiri cara sebenar memulakan bisnes yang menguntungkan ni, boleh dapatkan panduan Bisnes Shopee di sini : https://bit.ly/eBookBisnesShopee

Klik pada laman Buku & eBook atau laman Jomshopping untuk senarai buku yang lain.

Share, Follow & Like :
alkhudhri
alkhudhri
Semoga artikel ini dapat memberi info kepada pembaca. Penulis sangat mengalu-alukan pembaca untuk memberikan komen, like atau kongsikan di mana-mana media sosial. Terima Kasih.

Login

Lost your password?

Create an account?

close

Enjoy this blog? Please spread the word :) TQ