TQ Bro Promot : Pena Hijau - Hijaukan Bumi Allah ♡ Alkhudhri.com

TQ Bro Promot

20210110-majlis-pelancaran-ispeks
Plan B Majlis Pelancaran iSPEKS
10 Jan 2021
20210117-kenangan-praktikal-mpkb

Biasa la.. waktu kerja tak layan mana handphone ni. Lebih-lebih lagi bulan ni sibuk sikit memandangkan Sistem iSPEKS pun baru beroperasi. Balik keje duk layan Running Man dulu sambil-sambil buat hilang stress keje. Maghrib ajar anak mengaji pulak. Lepas isyak juga baru sempat tengok status whatsapp. Hehe.. Duk belek-belek status whatsapp.. terstop kat satu status ni..

Screenshot_20210117_223536

 

Hahaha.. Rajin promote. Mula-mula kenal masa buat praktikal kat Unit IT, Majlis Perbandaran Kota Bharu (MPKB). Tiga orang time tu. Aku, dia dan Ustaz Mie. Walaupun tempoh praktikal tu singkat je.. sampai sekarang pun masih lagi berhubung. Aku masuk state, dia masuk MPKB, Ustaz Mie mengajar kat sekolah dalam Kelantan. Keluar ngeteh malam-malam, pegi memanah, pegi bowling ( dia terer bab main bowling… coach MAKSAK kan.. 😀 ). Kadang-kadang masalah kat office pun aku cerita kat dia. Macam kes 2 3 tahun lepas.. kena fitnah atas ape yang aku tak buat.

TQ Bro. Ni ha ambik gambar kenangan masa praktikal di MPKB-BRI.

 

alkhudhri
alkhudhri
Semoga artikel ini dapat memberi info kepada pembaca. Penulis sangat mengalu-alukan pembaca untuk kongsikan di mana-mana media sosial. Terima Kasih.

Leave a Reply